Beneficii pentru sănătate şi nutriţie

Goji sunt bogate în beta-caroten, cu 283% DZR de vitamina A (sub formă de beta-caroten), în doar 1/8 cană. Vei primi, de asemenea, 4 grame de proteine! Goji sunt, de asemenea, o sursă buna de fier, 1/8 dintr-o cană furnizând 2.2 miligrame, precum şi de calciu – 6% DZR.

Goji sunt renumite pentru conținutul acestora în antioxidanți și în fitonutrienţi. Se spune că au proprietăți „anti-îmbătrânire”.

Goji sunt bogate în calorii, ceea ce este un lucru bun! Ambalează o mulțime de calorii într-un pachet mic, astfel încât poți face o masă de înlocuire sau un cocktail pentru scădere în greutate fără a adăuga o cantitate mare de goji. Doar 1/8 de cană conține 112 de calorii (aproximativ aceeași cantitate ca într-o banană medie), și nu vei face un cocktail mult mai mare. Goji au, de asemenea, un conținut scăzut de zahăr, cu numai 4 grame în 1/8 de cană.

De obicei e suficient să adaugi 1/4 la 1/3 cupă de Goji uscate la un cocktail pentru a face un super-smoothie, care te va ține activ si energic toată dimineața.

Lasă un comentariu