Cum sa utilizezi goji intr-un cocktail

Goji sunt perfecte pentru a face cocktailuri pentru pierderea in greutate si pentru mese de înlocuire. Doar 1/8 cana de Goji contine 112 de calorii, cu 4 grame de proteine​​. Pare mult, dar atunci când treci la consumul zilnic a unei mese de inlocuire, aceste fructe de padure ajuta cu adevărat.
De obicei, un cocktail verde de 600ml conține doar aproximativ 200-250 de calorii – nu suficient pentru a fi o masă. Pentru a face o buna masa de înlocuire, ar trebui să se dubleze aproape dimensiunea cocktailului (950-1200 ml) pentru a ajunge la un numar de calorii corespunzătoare (400-500). Dar, dacă adăugați 1/8 la 1/4 ceasca de fructe de padure goji, cocktailul tau verde va fi doar un pic mai mare, dar cu suficiente calorii pentru a satisface cerințele de calorii ale corpului.
Deoarece Goji sunt o mare sursă de proteine ​​si calorii in plus, se folosesc în cocktailurile verzi post-antrenament.
Intr-un blender de mare viteză, poți adăuga fructe uscate goji și sa le amesteci cu fructe si verdeturi. În alte blendere, am recomanda sa le ti in apapentru aproximativ 20 de minute pentru a le înmuia înainte de amestecare.
Goji se amesteca bine cu cacao și alte fructe de padure proaspete.

Lasă un comentariu