Cocktail cu ciocolata-banana-goji – un supershake antioxidant

Un smoothie verde echivalent cu o cană de cafea! De fapt, proprietățile energizante ale acestui smoothie merge mult dincolo de ceea ce poate face o ceașcă de cafea. Încărcat cu antioxidanti, vitamine si minerale, acest Smoothie ciocolată, banane cu goji este un înlocuitor masă, care te va delecta și te va umple de energie.
Acest smoothie poate fi băut fără nici un îndulcitor suplimentar. Deoarece gustul de cacao este amar (e ciocolată neagră pură, în forma sa naturalîă, este posibil să doriți să adăugați un pic de îndulcitor.
Adăugarea unei părți dintr-un bob de vanilie sau praf de proteine ​​aromatizate va spori, de asemenea, aroma. Puteți folosi, de asemenea, de apă de nucă de cocos ca lichid în loc de apă plată.
Dacă utilizați fructe de padure proaspete în loc de înghețate, ați putea să dori să adăugați cuburi de gheață pentru răcire.

Rețeta Ciocolata-Banana cu Goji

  • 2 banane mici, decojite
  • 1/4 ceasca de cacao pudră (sau penițe de cacao)
  • 1/3 ceasca Goji uscate
  • 1 cană de struguri roși
  • 2 cupe (sau pumni mari) de spanac proaspăt
  • 1/2 ceasca de afine congelate (sau căpșuni)
  • 1 lingura de pulbere de proteine ​​(opțional)
  • 120 – 180ml de apă filtrată

Începeți prin adăugarea de lichid în blender, urmat de fructele moi. Adaugă verdeață la sfârșit. Amestec pe mare timp de 30 de secunde sau până când smoothie-ul este cremos.
Dacă nu aveți un blender de mare viteză, râșniți penițele de cacao într-o râșniță de cafea sau de a folosi pudră de cacao. Și înmuiați goji timp de 10 minute înainte de a le adăuga în blender.

Informații nutriționale

Calorii: 604
Grăsimi: 14.3 grame
Proteine​​: 15.7 grame
Glucide: 140 de grame
Calciu: 18% valoarea zilnică recomandată
Vitamina A: 91%
Vitamina C: 128%

Porție: Una. (Aceasta reteta face un shake mare, 900ml. Este un cocktail masă de înlocuire și nu o gustare.. Vă recomandăm să beți jumătate imediat și cealaltă jumătate aproximativ 30 de minute mai târziu. Dacă este prea mult, ce rămâne se poate păstra într-un recipient sigilat în frigider timp de până la 24 de ore.)
În plus față de cele de mai sus, penițele de cacao contin magneziu, fier, crom, anandamide, teobromină, mangan, zinc, cupru, acizi grașiomega-6, fosfor, phenethylamine, triptofan si antioxidanti (polifenoli, catehine si epicatehine). Penițele de cacao sunt foarte apreciate deoarece conțin mai mulți antioxidanți decât vinul roșu, afine, Acai, rodii si goji combinate!
Goji adaugă o proteină completă pentru smoothie cu un spectru de 18 de aminoacizi diferiți, inclusiv cei 8 esențiali. Goji contin 21 minerale, inclusiv zinc, fier, cupru, calciu, germaniu, seleniu, fosfor, vitaminele B1, B2, B6, E și de până la 4 ori mai multi antioxidanti decat afinele.
Afinele adaugă antioxidanți mangan, și vitaminele B6, C si K.
Strugurii roșii adaugă mai multă vitamina C, K și un antioxidant unic, numit resveratrol, cu puternice proprietati anti-cancer.
Spanacul adaugă vitamina A, B1, B2, B3, B6, B9 (acid folic), C, E și K, precum și calciu, seleniu, zinc, fosfor, potasiu, cupru, acizi grasi omega-3 și vitamine.

Smoothie pentru îmbunătăţirea stării sufleteşti

Acest smoothie este un fenomenal pick-me-up, chiar mai bun decât cea mai bună ceașcă de cafea! Cacao conține atât anandamide, care este o endorfină pe care trupurile noastre o produc după efort (un produs chimic care te face să te simţi bine), și phenethylamine, care dă plăcerea asociată cu ciocolata.

Lasă un comentariu